Atferdstimer for omplasseringshunder

Atferdstimer & rabatter

for omplasseringshunder

Det å ta til seg en omplasseringshund er beundringsverdig og noe vi håper at så mange som mulig vurderer som et alternativ da de går til anskaffelse av hund. I tillegg til organisasjoner som tar inn hjemløse hunder ligger det til enhver tid uttallige hunder til omplassering på finn.no. Ønsker man en spesifikk rase kan man kontakte oppdrettere og raseklubber og forhøre seg om det er noen hunder som det søkes nytt hjem til.

 

Det er mange grunner til at folk må omplassere hunden sin og ikke alltid er det fordi at hunden er problematisk. Samlivsbrudd, sykdom, endringer i arbeidslivet og familieøkning er noen av mange grunner til at folk velger å finne et nytt og egnet hjem til hunden. I endel tilfeller innser eier rett og slett at de har tatt seg vann over hodet ved å skaffe seg hund og velger å omplassere fremfor å gi hunden under-pari livskvalitet.

Når det er sagt så er det ikke uvanlig at omplasseringshunder kommer med større og mindre atferdsproblemer i bagasjen. Noen problemer vet ny eier om fra overtagelse, andre kan ha blitt lagt skjul på og dukker opp i kjølevannet av at hunden finner seg til rette. Problemer kan til og med dukke opp flere år etter at hunden har kommet til sitt nye hjem.

 

ATFERDSKLINIKKENS TILBUD

TIL NYE HJEM AV OMPLASSERINGSHUNDER

Hos Atferdsklinikken har vi både erfaring med, og brenner for, de hjemløse dyrene. Rundtom i Norge finnes det utallige hunder og katter til enhver tid som søker nye, trygge og langvarige hjem. Vi ønsker å støtte de som velger å overta en omplasseringshund fremfor det å kjøpe valp ved å tilby en tilrettelagt engangskonsultasjon for veiledning og råd innen overtagelse av omplasseringshund.

Konsultasjonen er for omplasseringer som har skjedd innen det siste året.

Den varer i 90 minutter og vi går igjennom hundens bakgrunn (det man vet), familiesituasjonen i hjemmet der hunden skal flytte til, eller har flyttet til, og skisserer en fremdriftsplan for den første tiden i hjemmet for å påse at hunden faller til ro.

Vi går igjennom fordeler, ulemper og potensielle fall-gruver ved det å overta en omplasseringshund og tilrettelegger slik at suksessen ved overtagelse øker betraktelig.

GRATIS 90 min konsultasjon til alle overtagelser av "problemhund".

50% avslag til alle omplasseringshunder som har bodd under 1 år i nytt hjem.

 

Alle timer kan bestilles via epost: post@atferdsklinikken.no eller via hjemmesidens kontaktskjema.

Tlf: 45284480/45207413

 

ATFERDSKLINIKKEN

 

Veterinær, Atferdskonsulent

 

Anouska G. Andenæs

post@atferdsklinikken.no

 

www.atferdsklinikken.no

 

Rådmann Halmrastsvei 18

1337, Sandvika, bærum

 

“Some people talk to animals. Not many listen though. That's the problem.”

― A.A. Milne.

Copyright © All Rights Reserved