Veiledning for nye hunde og valpeeiere

H

U

N

D

Miljø

ressurser

 

instinkter

 

rase

VEILEDNING FOR NYE HUNDE OG VALPE EIERE

STIMULI TILRETTELEGGING

 

RO

 

behov

 

 

personlighet

TRENING

BRUK

 

FORMÅL

Å få en ny hund eller valp i hus kan ofte være overveldende. Mange ting skal taes med i betraktning og i den tiden vi nå lever i forventes det mye av våre firbente venner når det kommer til hva de skal være trygge på både i og utenfor hjemmet, det så være seg barn, alene-hjemme-tid, andre hunder eller bil-kjøring og/eller kollektiv transport.

Gradvis tilvenning og positiv forsterkning er viktige aspekter, såvel som tilstrekkelig tilførsel av ro i trygge omgivelser, faste rutiner, klare rammer og en sterk hund-eier tilknytning.

NY HUND

I

HUS?

 

Vi ønsker å introdusere for eier de viktigste aspektene ved sosialisering og miljø-trening både på generelt "need-to-know" basis og spesifikt iforhold til den individuelle hunden.

Sammen utarbeider vi en handlingsplan og strategi for å påse at både hund og eier får en god og hyggelig start på hundeholdet samt jobber for å redusere sjansen for uheldige opplevelser som kan føre til problemer senere i hundens liv.

 

Eier får med seg en skriftlig handlingsplan og vårt mål er at man, etter disse tre konsultasjonene, skal føle seg trygg og positiv i påbegynnelsen av hundeholdet.

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of Vlado at FreeDigitalPhotos.net

ATFERDSKLINIKKEN

 

Veterinær, Atferdskonsulent

 

Anouska G. Andenæs

post@atferdsklinikken.no

 

www.atferdsklinikken.no

 

Rådmann Halmrastsvei 18

1337, Sandvika, bærum

 

“Some people talk to animals. Not many listen though. That's the problem.”

― A.A. Milne.

Copyright © All Rights Reserved