om anouska

OM

A

n

o

u

s

k

a

Anouska er utdannet veterinær og bor med sin mann, to sønner, to fugler og et varierende antall hunder i Oslo. Mens hun studerte jobbet hun med hjemløse hunder og sammen med venninne og kollega Caroline Holtet stiftet og driftet hun den veldedige organisasjonen Budadogs, som rehabiliterte og omplasserte i overkant av 450 hunder i løpet av en 4 års periode.

Gjennom dette arbeidet opparbeidet Anouska seg en solid og helt unik erfaring og kunnskapsbase innen atferd, rehabilitering og atferdsmodifisering. Hun har erfaring med alt i fra grovt mishandlede hunder til utmagrede og forlatte hunder til ferale hunder og forlatte valpekull.

 

Anouska skrev hovedoppgaven sin ved universitetets etologi departementet og den omhandlet atferdsproblematikk i omplasserte hunder med uviss fortid.

Hun brukte sin egen organisasjon som forskningsbase.

 

Anouska har etterutdannet seg innen dyreatferd og er opptatt av å holde seg oppdatert om metoder og forskning innen sitt felt. Hun besitter blant annet Dip.Adv.in Canine Behaviour Management og studerer for tiden en Grad.Dip.i dyreatferd ved Compass i UK.

ATFERDSKLINIKKEN

Anouska G. Andenæs

VeterinærAtferdskonsulent

 

post@atferdsklinikken.no

www.atferdsklinikken.no

 

Rådmann Halmrastsvei 18

1337, Sandvika, bærum

 

“Some people talk to animals. Not many listen though. That's the problem.”

― A.A. Milne.

Copyright © All Rights Reserved