behandlingstilbud


Klinikken  ønsker å fremme et helhetlig tilbud til hundeeiere. Formålet er å ikke bare tilby behandling og oppfølging av etablerte atferdsproblemer, men også å bistå med forebygging av problemer.Hvorfor velge atferdsklinikken?

Bred erfaring, medisinsk kunnskap, lidenskap og god oppfølging.Veterinærmedisinsk behandling av problematferd

Kunnskap

Alvorlige problemer som eks bitt krever inngående kunnskap og forståelse for de medisinske og nevrologiske så vel som atferdsmessige prosessene hos dyr.
Erfaring

Anouska har over 20 års erfaring med hund og over 10 års erfaring med rehabilitering og behandling av problemhunder. Hun rehabiliterte og omplassert over 450 hunder i perioden 2008 til 2012.


Lære om hundeatferd


Problemer er ofte sammensatte og en behandling ved atferdsklinikken blir ikke igangsatt før eier har en reell forståelse av problemets omfang samt forståelse for hvordan problemet har oppstått. Det er kun ved å vite dette at man kan gå igang med å løse det. Ved klinikken fokuseres det på å formidle informasjon på en måte eier forstår og på den måten øke motivasjonen til å jobbe bort problemet, samtidig som at man alltid vil bli forespeilet en realistisk og nykter behandlingsplan.

Forebygge problematferd


Det er ingen bedre måte å unngå problemer enn å forebygge dem.

Dessverre velger man kanskje feil rase eller følger feil råd. I etterkant ser man kanskje at man skulle ha lest seg opp litt grundigere og hunderaser? Men med all informsjonen og rådene som florerer er det heller ikke lett å holde tunga rett i munnen!


En konsultasjon hos atferdsklinikken må ikke være på grunn av problemer, men er også en mulighet for fremtidige hundeeiere å  kartlegge for eksempel  hvilken rase som vil passe inn i deres familie, hvordan de skal håndtere den nye valpen de venter spent på eller hvordan de skal tilvenne bestemor og bestefars hund det ufødte barnebarnet.


Relasjonsskaping mellom hund og barn er noe som er utrolig viktig og som bør prioriteres.  Har du barn og vurderer hund eller har hund og venter barn så kan ett klinikkbesøk eller hjemmebesøk være en god idè.