OM ANOUSKA


• VETERINÆR • ATFERDSKONSULENT •


Over 10 års erfaring med rehabilitering, omplassering og atferdsmodifisering. Spesiell interesse og kompetanse innenfor aggresjon og frykt hos hund samt relasjon mellom hund og barn.

Relasjonen mellom menneske og dyr står høyt på agendaen.

Lidenskapelig opptatt av dyrevelferd.

Syntes vi krever for mye av familiehunden i dagens samfunn.

Anouska er utdannet veterinær og bor med sin mann, to sønner, to fugler og 3 hunder i Oslo. Mens hun studerte jobbet hun med hjemløse hunder og sammen med studievenninne  Caroline Holtet stiftet og driftet hun den veldedige organisasjonen Budadogs, som rehabiliterte og omplasserte i overkant av 450 hunder i løpet av en 4 års periode.  Gjennom dette arbeidet opparbeidet Anouska seg en solid og helt unik erfaring og kunnskapsbase innen atferd, rehabilitering og atferdsmodifisering.  Hun har erfaring med alt i fra grovt mishandlede hunder til utmagrede og forlatte hunder til ferale hunder og forlatte valpekull.


Anouska skrev hovedoppgaven sin ved universitetets etologi departementet og den omhandlet atferdsproblematikk i omplasserte hunder med uviss fortid. Hun brukte sin egen organisasjon som forskningsbase.   Les oppgaven her.


Anouska har etterutdannet seg innen atferd og er opptatt av å holde seg oppdatert om metoder og forskning innen sitt felt. Hun besitter blant annet Dip.Adv.in Canine Behaviour Management fra Compass i UK.Anouska og hennes store hundekjærlighet, Ben (2004-2016).

Mange hunder kommer og går, men savnet etter denne kompliserte gutten blir aldri borte.


ATFERDSKLINIKKEN

Anouska G. Andenæs

VeterinærAtferdskonsulent


anouska@godtfredsen.no

www.atferdsklinikken.no


Rådmann Halmrastsvei 18

1337, Sandvika, bærum


Copyright © All Rights Reserved

“Some people talk to animals. Not many listen though. That's the problem.”

― A.A. Milne.